DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2063862-0,11%
Gaziantep
17°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şanlıurfa, Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin’i Ağırladı
3812 okunma

Şanlıurfa, Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin’i Ağırladı

ABONE OL
Eylül 3, 2023 21:27
Şanlıurfa, Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin’i Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa, Grup Başkanvekili Şahin’i Ağırladı

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin’in şehre gelmesiyle birlikte bir dizi temaslarda bulundu.

Cuma namazını Dergâh Camii’nde kıldıktan sonra Balıklıgöl ve tarihi Gümrük Hanı’nda esnaflara selam veren Şahin, vatandaşlarla bir araya geldi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

Milletvekili Şahin, programına Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Serhat Karadağ’ı ziyaret ederek devam etti. Şanlıurfa’nın ticaret, sanayi ve turizm kollarına yönelik şehrin atıl durumdaki potansiyeli üzerine değerlendirmelerde bulunan Şahin, “Şanlıurfa, Güneydoğu için büyük bir potansiyele sahip. Ancak gelinen noktada şehir hak ettiği yatırımı alamıyor. Yaşanan işsizlik ile birlikte şehir sürekli göç veriyor. Bu durumun önüne geçilmeli, Urfalıların Urfa’da kalacağı bir ekonomik ortam oluşturulmalı” dedi. Şahin, misafirperverliklerinden ötürü ŞUTSO Meclis Başkanı Serhat Karadağ’a teşekkür etti.

Şahin’in bir sonraki durağı ise Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği oldu. Dernek Başkanı Kemal Sezer ile bir araya gelen Şahin, artan sektörel maliyetler üzerine, sebze ve meyve ürünlerinde yaşanan fiyat artışları üzerine sohbet etti.

Yeni Adli Yılın Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

Şanlıurfa Barosu’nu ziyaret ederek, Baro Başkanı Av. Abdullah Öncel ile bir araya gelen Şahin, “Büyük bir güven sorunu yaşayan hukuk sistemimiz üzerine sohbet ettik. Ülkemiz adalet noktasında iyi bir yerde değil. Bu tablodan bir an önce kurtulmalıyız. Ancak her şeye rağmen adalet mücadelemiz sürecek. Bu vesileyle, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diliyor; hakim, savcı, avukatlarımıza ve dahi tüm yargı çalışanlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dediği kaydedildi.

Dicle Elektrik Şanlıurfa İl Müdürlüğü Önünde Basın Açıklaması

Şahin, Şanlıurfa’da sık yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirerek konuyu gündeme taşıdı. Resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Tarım kenti olan Şanlıurfa’da, tam da sulama mevsiminde elektriklerin sık sık kesilmesi çiftçimizi bezdirmiş durumda. Dicle Elektrik önünde bu önemli konuya dikkat çektik.” Şeklinde konuştu

Programının sonunda Şahin, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun da video konferans yoluyla katıldığı bir toplantı gerçekleştirerek Şanlıurfa İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıda, teşkilatın son durumunu, ilçeleri ve yerel seçimlerde uygulanacak stratejileri masaya yatırdı.

Programları kapsamında Şahin’e, Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdulkadir Karakeçili, aslen Şanlıurfa’lı olan Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanı Bedir Baysal ve partililer eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.